Transfer - sport

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja portala www.transfer-sport.com

Ovaj tekst opisuje uvjete korištenja portala www.transfer-sport.com i sve sadržaje i servise koji se na njemu nalaze. Uvjeti korištenja utvrđuju se radi zaštite korisnika portala transfer-sport.com i ostalih korisnika interneta od neugodnih, uznemirujućih, ometajućih i nezakonitih aktivnosti.

Uvjeti korištenja dostupni su na adresi www.transfer-sport.com. Smatra se da su korisnici portala prije nego što su počeli njegovo korištenje pročitali uvjete korištenja i da su sa njima suglasni. Ukoliko niste suglasni sa uvjetima korištenja, molimo da prestanete koristiti ovu stranicu.

Uvjeti korištenja su na snazi za vrijeme korištenja portala www.transfer-sport.com.
Transfer-sport.com nije odgovoran za virtualne i/ili fizičke kontakte koje sa korisnikom stranice ostvare drugi korisnici. Transfer-sport.com nije odgovoran za aktivnosti nastale kao posljedica kontakata na www.transfer-sport.com.
Kao korisnik portala, prihvaćate mogućnost da na stranici mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Kao korisnik stranice, odgovorni ste za zaštitu svoje privatnosti kroz materijale koje objavljujete na www.transfer-sport.com i kroz kontakte koje ostvarite posredstvom transfer-sport.com.
Sadržaji koje objavljuju korisnici portala

Kao korisnik stranice, obvezujete se da ćete na stranici objavljivati isključivo materijale koje ne krše postojeće međunarodne zakonske propise. To znači da ste odgovorni ukoliko sadržaj koji objavljujete krši autorska i druga vlasnička prava.
Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik stranice transfer-sport.com nećete:

1. Objavljivati i/ili prenositi zakonom zaštićene sadržaje
2. Objavljivati i/ili slati vulgarne, uvredljive, prijeteće, pedofilske, rasističke, fašističke i šovinističke sadržaje, tekst i/ili slikovni materijal
3. Objavljivati i/ili slati reklamne ili promotivne materijale drugim korisnicima
4. Objavljivati i/ili slati tajne i/ili zaštićene podatke neke fizičke ili pravne osobe
5. Lažno se predstavljati (u ime druge fizičke ili pravne osobe)
6. Objavljivati, prenositi i/ili slati informacije koje krše postojeće međunarodne zakone
7. Objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama
8. Neovlašteno koristiti tuđe korisničko ime

Administratori portala imaju pravo izbrisati svaki sadržaj objavljen na stranici, bez najave i objašnjenja. Administratori portala transfer-sport.com se ne obvezuju da će uređivati, brisati i/ili na drugi način učiniti nedostupnim sadržaj koji ne odgovara uvjetima korištenja.

Transfer-sport.com i administratori, ne daju garanciju da će stranice funkcionirati u svako vrijeme i sa svakog računala. Također, transfer-sport.com nije odgovoran za direktne ili indirektne štete nastale kao posljedica pogreške u radu stranice. Transfer-sport.com nije odgovoran za direktne ili indirektne štete nastale korištenjem stranice.Transfer-sport.com zadržava pravo da putem svojih stranica prikuplja, bilježi i čuva sve materijale koje korisnici kreiraju na stranicama www.transfer-sport.com. Transfer-sport.com se obvezuje da na taj način prikupljene osobne podatke neće ustupati, prodavati ili na bilo koji treći način dati na korištenje i/ili uvid trećim osobama.

Uvjeti korištenja podložni su promjeni bez prethodne najave.